Om forfatteren

Anja Vilgaard

Foto: Bjørg de Meza

er stifter af storytelling-bureauet Get Ajour, der leverer strategisk storytelling til mindre, mellemstore og store virksomheder. Hun har arbejdet med magasin- og avisudvikling i mere end 20 år, har ledet danske såvel som internationale redaktioner og rådgivet ledelsen i nogle af Danmarks største organisationer.

Til daglig står Anja bag inspirerende og tankevækkende workshops, story coaching-forløb og kurser for medarbejdere og chefer. Hun hjælper en bred vifte af private såvel som offentlige spillere med at fortælle historier, der styrker forretningen.

Anja er i øvrigt forfatter til flere bøger, der omhandler storytelling – for eksempel håndbogen ’Fortællingen styrker forretningen’ og det anmelderroste virksomhedsportræt ’Kronborg bag facaden’, der udkom i 2020, fik fem stjerner af Berlingske og prædikatet ’Årets måske smukkeste bog’ af Bogmarkedet.dk

I dag bor Anja Klemp Vilgaard i Hørsholm med sin mand Jasper og to børn, Max og Ella, hvor hun – ud over det daglige arbejde i Get Ajour, på Get Ajour Forlag og med det årlige internationale forfattertræf ’Hamlet’s Hideaway’ – er i færd med at lægge sidste hånd på et større skønlitterært værk.

Læs mere om forfatteren og hendes andre udgivelser hér: www.anjavilgaard.dk